Underkategorier

 

Isar

Elven Isar har sin begynnelse i Alpene i Tyrol, og renner gjennom Østerrike og Bayern før den slutter seg til Donau. Isar har en sentral rolle i München, og splitter byen i to. Bortsett fra å være et vakkert skue, tilbyr elven flere fritidsaktiviteter for Münchens innbyggere og besøkende.

Isar

Fisking i Isar

Fisking er svært populært på elven, og man kan oppleve kveldsfisking med en charterbåt. Man må ha lisens for å fiske i Isar, så det anbefales ikke å gjøre på egenhånd.

Elvecruise

Det tilbys elvecruise på Isar, men ikke av det vanlige slaget. Her kan man flyte nedover elven på en større tømmerflåte, hvor man får mat, levende musikk og mye moro. Dette er en aktivitet som vil ta hele dagen, men det er en stor opplevelse man sent vil glemme.

Andre aktiviteter

Det er svært populært å pakke en piknik for å slappe av i den vakre naturen ved breddene til Isar. Det er også et svært populært sted for å sole seg og bade. Nakenbading er lov enkelte steder ved breddene, så hvis man går til feil sted kan man støte på nakne menneskekropper som soler seg eller bader.

Deler av elven renner også gjennom den Engelske hagen, hvor den har blitt døpt om til Eisbach. Her er det til og med mulig å surfe på en bølge som lages av kraftige pumper.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: